top of page
  • bbulevar

Pomoćni radnik u perionici posuđa | Beograd + prevoz + bonus


Pomoćni radnik u perionici posudja | Beograd + prevoz + bonus

HR agencija Bulevar je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji. Za potrebe Klijenta iz Beograda, tražimo zainteresovane kandidate za poslove na poziciji pomoćnog radnika u perionici posudja.

Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju:


Pomoćni radnik u perionici posuđa

Mesto rada: Novi Beograd Zarada: 53.000 + prevoz + bonus


Opis posla: -Održava higijenu radnog prostora i opreme -Održavanje higijene u kuhinji -Pravilno rukovodi mašinom za čišćenje -Polira sudove i probor za jelo Uslovi rada: -Urednost i pedantnost -Poželjno iskustvo na istim ili slicnim pozicijama Radno vrene: 5 dana u nedelji u III smene 07-15h, 15-23h i 23-07h Mesecna zarada: 53.000 + troškovi prevoza + bonusi


Zainteresovani kandidati se u periodu od 08:30 – 16:30h mogu javiti na telefon:


011/454-25-88

060/3066-099


ili poslati CV na email poslovi@hrbulevar.rs

Info – HR agencija

Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova.

Unapređujemo HR procedure I postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca – korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu – HR agenciji.

1 view0 comments
bottom of page