top of page
  • bbulevar

Pomoćni radnik u restoranu | Kopaonik + smeštaj, hrana, prevoz


HR agencija Bulevar je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji. Za potrebe Klijenta sa Kopaonika, tražimo zainteresovane kandidate za poslove na poziciji pomocnog radnika u restoranu.

Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju:

Pomoćni radnik u restoranu Mesto rada: Kopaonik Zarada: 70.000rsd Obezbeđen smeštaj, hrana i prevoz

Opis posla: -Pomoćni poslovi u restoranu -Postavljanje sale -Sklanjanje posudja i escajga -Poliranje tanjira i escajga -Odrzavanje restorana Uslovi rada: -NK/SSS -Potrebno radno iskustvo -Motivisanost, komunikativnost, spremnost za rad u timu Radno vreme: 8h u III smene Zarada: 70.000rsd


Zainteresovani kandidati se u periodu od 08:30 – 16:30h mogu javiti na telefon:


011/454-25-88

060/3066-099


ili poslati CV na email poslovi@hrbulevar.rs

Info – HR agencija

Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova.

Unapređujemo HR procedure I postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca – korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu – HR agenciji.

1 view0 comments
bottom of page