top of page
  • bbulevar

Tehničar u proizvodnji | Oglas za posao, Voždovac
HR agencija Bulevar je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji. Za potrebe Klijenta iz Beograda, tražimo zainteresovane kandidate za poslove na poziciji tehničara u proizvodnji.

Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju:


Tehničar u proizvodnji

Mesto rada: Beograd, Voždovac

Zarada: 65.000rsd
Opis posla: -Radi na liniji za čokoladne proizvode: puni temperike, priprema mase, kontroliše kvalitet i prati higijenu -Radi na pakovanju čokolade: ubacuje, kontroliše kvalitet i pakuje proizvode -Radi na formiranju komercijalnih kutija i kontroliše kvalitet pakovanja -Prati uputstva za rad i norme ponašanja u proizvodnji -Poštuje HACCP sistem -Prijavljuje tehnička odstupanja supervizoru -Drugi poslovi po nalogu nadredjenogKvalifikacije: -Radno iskustvo u proizvodnji je prednost, nije presudno -Stručna sprema nije od značaja -Angazovanje na duži vremenski periodRadno vreme: Rad u III smene po 8h

Zarada: 65.000rsd


Zainteresovani kandidati se mogu javiti na telefon u periodu od 08:30h – 16:30h:


011/454-25-88,


060/3066-099


ili poslati CV na email poslovi@hrbulevar.rs


Više o ponudi posla pogledajte na sajtu www.hr-agencija-usluge.com


Info – HR agencija

Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova.

Unapređujemo HR procedure I postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca – korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu – HR agenciji.

4 views0 comments
bottom of page