top of page
  • bbulevar

Tehničar u proizvodnji | Oglas za posao, Voždovac


Oglas za posao - Tehničar u proizvodnji, Voždovac, HR agencija Bulevar

HR agencija Bulevar  je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji. Za potrebe Klijenta iz Beograda, tražimo zainteresovane kandidate za poslove na poziciji tehničara u proizvodnji.

Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju:


   Oglas za posao - Tehničar u proizvodnji

Mesto rada: Beograd, Voždovac

Zarada: 65.000rsdOpis posla:-Radi na liniji za čokoladne proizvode: puni temperike, priprema mase, kontroliše kvalitet i prati higijenu-Radi na pakovanju čokolade: ubacuje, kontroliše kvalitet i pakuje proizvode-Radi na formiranju komercijalnih kutija i kontroliše kvalitet pakovanja-Prati uputstva za rad i norme ponašanja u proizvodnji-Poštuje HACCP sistem-Prijavljuje tehnička odstupanja supervizoru-Drugi poslovi po nalogu nadredjenog


Kvalifikacije:-Radno iskustvo u proizvodnji je prednost, nije presudno-Stručna sprema nije od značaja-Angazovanje na duži vremenski period


Radno vreme:Rad u III smene po 8h


Zarada: 65.000rsdZainteresovani kandidati se mogu javiti na telefon u periodu od 08:30h – 16:30h:

011/454-25-88

060/3066-099

ili poslati CV na email poslovi@hrbulevar.rs

Više o ponudi posla pogledajte na sajtu www.hr-agencija-usluge.com


Da li vas interesuju i drugi poslovi? Saznajte više klikom na Oglas za posao.


Info – HR agencija

Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova.

Unapređujemo HR procedure I postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca – korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu – HR agenciji.

0 views0 comments
bottom of page