top of page
  • bbulevar

Tehničari u proizvodnji | Oglas za posao, Voždovac


HR agencija Bulevar je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji. Za potrebe Klijenta iz Beograda, tražimo zainteresovane kandidate za poslove na poziciji tehničara u proizvodnji.

Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju:


Tehničari u proizvodnji Mesto rada: Voždovac

Zarada: 65.000rsd

Opis posla: -Radi na liniji za čokoladne proizvode: puni temperike, priprema mase, kontroliše kvalitet i prati higijenu -Radi na pakovanju čokolade: ubacuje, kontroliše kvalitet i pakuje proizvode -Radi na formiranju komercijalnih kutija i kontroliše kvalitet pakovanja -Prati uputstva za rad i norme ponašanja u proizvodnji -Poštuje HACCP sistem -Prijavljuje tehnička odstupanja supervizoru -Drugi poslovi po nalogu nadredjenog


Kvalifikacije: -Radno iskustvo u proizvodnji je prednost, nije presudno -Stručna sprema nije od značaja -Angazovanje na duži vremenski period


Radno vreme: Rad u III smene po 8h Zarada: 65.000rsd


Zainteresovani kandidati se u periodu od 08:30 – 16:30h mogu javiti na telefon:


011/454-25-88

060/3066-099


ili poslati CV na email poslovi@hrbulevar.rs

Info – HR agencija

Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova.

Unapređujemo HR procedure I postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca – korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu – HR agenciji.

0 views0 comments
bottom of page