top of page
  • bbulevar

Administrator | Novi Beograd, zarada 50.000 rsd.


HR agencija Bulevar je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji. Za potrebe Klijenta iz Beograda, tražimo zainteresovane kandidate za rad u administraciji.


Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju:

Administrator praćenja garantnog roka i tehničkog održavanja

Mesto rada: Novi Beograd


Zarada: 50.000 rsd.
Opis posla:

- Vođenje evidencije o tehničkom održavanju (evidentiranje zahteva, slanje zahteva zaduženom radniku, praćenje izvršenja sa dostavljanjem izveštaja)

- Vođenje mail korespondencije sa investitorom, njihovim podizvodjačima kao pružaocima garancije i upravnicima SZ kao korisnicima garancije

- Vođenje pisane (putem pošte) korespondencije sa investitorom

- Vođenje evidencije o statusima zahteva sa izradom izveštaja po zahtevu

- Vođenje evidencije o aktivnostima koje smo preduzeli umesto investiotora – kada se SZ opredele da neki posao obave umesto investitora, uz naknadno zaduženje investitora – sa izradom izveštaja

- Korespondencija sa advokatom u slučaju da se isti angažuje po određenom problemu (dostava dokumentacije advokatu za postupanje, praćenje komunikacije sa njim o sastancima, aktivnostima koje advokat preduzima, eventualnim postupcima ako se pokrenu pred nadležnim organima)

- Prisustvovanje sastancima u vezi garantnog roka i vođenje zapisnika, sa praćenjem izvršenja dogovorenih aktivnosti iz zapisnika


Uslovi rada:

– Poželjno prethodno radno iskustvo

– Angažovanje na duži vremenski period

- Poznavanje rada na računaru: mail, office paketa (Word, Excel)

- Radno vreme: 08-16h

- Zarada: 50.000 rsd.Zainteresovani kandidati se mogu javiti na telefon:

011/454-25-88, 060/3066-099

ili poslati CV na email poslovi@hrbulevar.rs


Više o ponudi posla pogledajte na sajtu www.hr-agencija-usluge.comInfo - HR agencija

Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova.

Unapređujemo HR procedure I postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca - korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu - HR agenciji.

3 views0 comments
bottom of page