top of page
  • bbulevar

Radnik u proizvodnji | Oglasi za posao, Beograd


Prodavac u knjižari | Oglasi za posao, Beograd, agencija bulevar, agencija za privremeno zapošljavanje, poslovi beograd, rad u knjižari, posovi preko agencije, privremeno zapošljavanje
Radnik u proizvodnji | Oglasi za posao, Beograd

HR agencija Bulevar je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji. Za potrebe Klijenta iz Beograda, tražimo zainteresovane kandidate za poslove на poziciji radnika u proizvodnji.

Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju:


Radnik u proizvodnji Mesto rada: Voždovac


Zarada: 65.000


Opis posla: -Radi na liniji za čokoladne proizvode: puni temperike, priprema mase, kontroliše kvalitet i prati higijenu -Radi na pakovanju čokolade: ubacuje, kontroliše kvalitet i pakuje proizvode -Radi na formiranju komercijalnih kutija I kontroliše kvalitet pakovanja -Prati uputstva za rad i norme ponašanja u proizvodnji -Poštuje HACCP sistem -Primenjuje mere bezbednosti i zdravlja na radu -Prijavljuje tehnička odstupanja supervizoru -Rad u skladu sa zahtevima sistema menadzmenta kvalitetom, bezbednosti hrane i zaštite životne sredine -Drugi poslovi po nalogu nadredjenog


Uslovi rada: -SSS/NK -Poželjno radno iskustvo u proizvodnji, ali nije presudno -Angažovanje na duži vremenski period Prosečna zarada: 65.000 Radno vreme: Radi se 8h u III smeneZainteresovani kandidati se u periodu od 08:30 – 16:30h mogu javiti na telefon:


011/454-25-88

060/3066-099


ili poslati CV na email poslovi@hrbulevar.rs


Više o ponudi posla pogledajte na sajtu www.hr-agencija-usluge.com


Info –Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova. Unapređujemo HR procedure I postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca – korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu – HR agenciji.

1 view0 comments
bottom of page